Промоции

ПРОМО
.КУБЕТИ лук и сметана
ПРОМО
.ЛИНО теч.шоколад-дуо - 0.350
ПРОМО
.ЛИНО теч.шоколад-кокос - 0.350
ПРОМО
.ЛИНО теч.шоколад-мляко - 0.350
ПРОМО
.ЛИНО теч.шоколад-нуга - 0.350
ПРОМО
7 DAYS DOUBLE ван. и какао 80гр.
ПРОМО
7 DAYS DOUBLE ван. и череша 80гр.
ПРОМО
7 DAYS DOUBLE ван. и ягода 80гр.
ПРОМО
7 DAYS DOUBLE какао и кокос 80гр.
ПРОМО
7 DAYS DOUBLE кукис вaнилия 80гр
ПРОМО
7 DAYS DOUBLE кукис лешник 80гр.
ПРОМО
7 DAYS MAX  SUPER какао 110гр.
ПРОМО
7 DAYS-MINI какао 185гр.
ПРОМО
7 DAYS-MINI карамел 185гр.
ПРОМО
7 DAYS-MINI милфей 185гр.
ПРОМО
7 DAYS-MINI шампанско 185гр.
ПРОМО
AЕА -тарали домат 0.280
ПРОМО
AЕА -тарали люти 0.280
ПРОМО
AЕА -тарали натурални 0.280
ПРОМО
AЕА -тарали с лук
ПРОМО
АЗ ЯМ! Колбас Камчия Е 0,320 кг.
ПРОМО
АЗ ЯМ! Кренвирш пакет ~1 кг.
ПРОМО
АЗ ЯМ! Кренвирш пакет ~2 кг.
ПРОМО
АЗ ЯМ! Луканка Е 170
ПРОМО
АЗ ЯМ! Суджук  Е 150 гр.
ПРОМО
Анaнас на шайби 565 гр.
ПРОМО
АПЕТИТО Кьопоолу 350гр.
ПРОМО
АПЕТИТО Снежанка 350гр.

Нови продукти

Препоръчани


ПРЕПОРЪЧАНО!
Брускети - лук и сметана  70гр.
ПРЕПОРЪЧАНО!
Брускети - домат/маслини 70гр.
ПРЕПОРЪЧАНО!
КЕН Бургас 130гр. вак.
ПРЕПОРЪЧАНО!
КЕН Бургас 260гр. вак.