Имате запитване?

Сириус 2005 ООД
+(359) 887 33 90 33
office@sirius2005.com
София, ул.Владайска река №12

Попълнете формата

Нашите услуги

Ние знаем, че добре обмислената стратегия за логистика, е от решаващо значение. Това е причината да вложим голяма част от ресурсите си именно в това звено, за да успеем да оправдаем заявеното към нас доверие.

Опитът ни научи, че доставката на продукти не означава единствено пристигането на поръчаните стоки, а обхваща много повече.

Благодарение на 100%-вата обратна връзка от всички наши клиенти и вземайки предвид динамиката във всички търговски процеси, екипът ни непрекъснато се стреми да подобрява потребителското изживяване, като предлага ефективни и действащи решения в полза на всички вас.

Нашите партньори

През изминалите повече от 25 години създадохме редица партньорства с доказани и наложени във времето родни производители. Към днешна дата компанията ни е техен основен дистрибутор и логистик.

Част  от  тях  са:   „Кен“, “Боженци“, „КФМ‘, “Градус“, “Меггле“,  “Ведраре“, “Топаз мел“, “София мел“, „Компас“, “Цима“,  „Хайпро“, „Папас“,  „Хаджийски“, „Загария“ и много други.

Фирмата е сертифицирана по ISO  И HACCP. Узаконена е в ЕС като стоково тържище и разполага с разрешителни да продава и доставя на своите клиенти БИО продукти.