Промоции

ПРОМО
.Вафла Боровец фъстък - 45 гр.
ПРОМО
.ЛИНО теч.шоколад-дуо - 0.350
ПРОМО
.ЛИНО теч.шоколад-кокос - 0.350
ПРОМО
.ЛИНО теч.шоколад-мляко - 0.350
ПРОМО
.ЛИНО теч.шоколад-нуга - 0.350
ПРОМО
.ПЕРУН - Десерт Магура
ПРОМО
7 DAYS DOUBLE ван. и какао 80гр.
ПРОМО
7 DAYS DOUBLE ван. и череша 80гр.
ПРОМО
7 DAYS DOUBLE ван. и ягода 80гр.
ПРОМО
7 DAYS DOUBLE какао и кокос 80гр.
ПРОМО
7 DAYS DOUBLE кукис вaнилия 80гр
ПРОМО
7 DAYS DOUBLE кукис лешник 80гр.
ПРОМО
7 DAYS MAX  SUPER какао 110гр.
ПРОМО
7 DAYS-MINI какао 185гр.
ПРОМО
7 DAYS-MINI милфей 185гр.
ПРОМО
7 DAYS-MINI шампанско 185гр.
ПРОМО
Агнешки глави
ПРОМО
АЕА Соленки- кашкавал 0.200
ПРОМО
АЕА Соленки- сирене 0.190
ПРОМО
АЕА Соленки- сусам 0.190
ПРОМО
АЗ ЯМ! Кренвирш пакет ~1 кг.
ПРОМО
АЗ ЯМ! Кренвирш пакет ~2 кг.
ПРОМО
АЗ ЯМ! Луканка Е 170
ПРОМО
АЗ ЯМ! Суджук  Е 150 гр.
ПРОМО
Анaнас на шайби 565 гр.
ПРОМО
АПЕТИТО Снежанка 350гр.
ПРОМО
АПЕТИТО Чушки с чесън 350гр.
ПРОМО
БАРИЛА ПЕСТО 190гр.
ПРОМО
БАРИЛА спагети N:5 0.500
ПРОМО
БАРИЛА фарфале 0.500
ПРОМО
БАРИЛА фусили 0.500
ПРОМО
Бекон плоча
ПРОМО
Белина Верона 5л.

Нови продукти

Препоръчани


ПРЕПОРЪЧАНО!
Брускети - лук и сметана  70гр.
ПРЕПОРЪЧАНО!
Брускети - домат/маслини 70гр.
ПРЕПОРЪЧАНО!
КЕН Бургас 130гр. вак.
ПРЕПОРЪЧАНО!
КЕН Бургас 260гр. вак.