Портал за клиенти за дистрибуция и логистика на хранителни продукти

Направи своята поръчка лесно и бързо изцяло онлайн

За Ваше улеснение сме подготовили детайлни инструкции. Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

За да направите своята регистрация и поръчка през нашия сайт, моля, последвайте стъпките, описани по-долу:

В днешно време всеки се нуждае от сигурен и доверен партньор, който да предлага модерно софтуерно решение за нуждите на всеки онлайн търговец или физически обект.

Ние от Сириус 2005 Ви предлагаме модерна и функционална платформа за търговия на едро. В реално време виждате наличностите в нашия склад, което Ви гарантира предвидимост и възможност за прогнозиране спрямо Вашите нужди.

Достъпи до нашата система

За да регистрирате своя профил в платформата, моля свържете се с екипа ни, за да обсъдим условията за партньорство. След тази стъпка ще ви бъдат предоставени данни за достъп. Изпратете своето запитване на имейл: office@sirius2005.com или телефон +359 878 33 90 33

След успешна регистрация, натиснете бутона „Вход“. В него въведете своето потребителско име и парола.

Направете вашата поръчка

След успешно вписване може да виждате дейтали по ваши поръчки и да създавате нови.

За създаване в появилия се прозорец изберете „Нова поръчка“.

Добавяне на артикули

Изберете своите „Стоки към документа“, въведете артикулите от генерирания падащ прозорец и количеството, което бихте искали да закупите.Натиснете два пъти върху избрания от Вас продукт

Продължете към „Добавяне на ред“ – там можете да видите крайната сума на поръчката, а също така да добавите и нов артикул.

Завършване на Вашата поръчка

В последващото поле можете да отбележите дали бихте желали да ви бъде издадена фактура, данните за която са отбелязани при първоначалната ви регистрация.

Натиснете бутона „Изпрати“

Готово! Вашата поръчка е завършена

Ние използваме технологии като “Бисквитки”, за да адаптираме информацията и предлаганите услуги към интересите Ви. Изберете “ПРИЕМАМ”, за да приемете използването на тези технологии. За повече информация, моля запознайте се с нашата “Политика за защита на личните данни”.